Blir du Årets Klarsynte 2023?
Lars Erik Bjørås mottok sin eske stappfull av lokale godvarer, etter å ha stukket av med delt seier i 22-quizen. Resultatet ble offentliggjort og premien utdelt på Nyttårsfrokosten i januar 2023. Foto: INF

Blir du Årets Klarsynte 2023?

24. januar 2023
Hvem leser krystallkula best blant våre medlemmer? Den som treffer blink oftest i vår quiz, stikker av med heder, ære og velsmakende premie.
I flere år har Næringsforeningen i Levanger kåret Årets Klarsynte. Tradisjonen overlevde heldigvis fusjonen, og tas med videre av Innherred Næringsforening.

Opplegget er enkelt: Gjennom en rekke spørsmål utfordrer vi alle ansatte i våre medlemsbedrifter til å spå fremtida. For eksempel spør vi om  Aker klarer å ansette de 350 fagfolkene de har behov for, om det blir signert avtale med utbygger av hotell på havna i Levanger og hvem blir sittende som ordfører etter valget.

Fasiten har vi når året er omme, og da kan vi kåre vinneren og dermed den mest klarsynte av oss alle. Ingen navn offetnliggjøres uten samtykke, alle oppsummeringer underveis er generalisert eller anonymisert. 

Bli med på leken, da vel! Svarfirst: søndag 29. januar kl 23:59

Vinnerne avc fjorårets konkurranse (i regi Næringsforeningen i Levanger), med 10 rette av 14 spørsmål, ble Lars Erik Bjørås og Brit Anita Haugan. Disse to var for øvrig hhv 64% optimist og 71% pessimist. https://www.survio.com/survey/d/Aarets-Klarsynte-Innherred-2023