Blir du Årets Klarsynte 2024? Delta i vår nyttårssquiz
Vi gratulerer fjorårets vinnere Kjell Ivar Røe (Røe Trevare Coriform) og Svein Terje Salater (Follatech)

Blir du Årets Klarsynte 2024? Delta i vår nyttårssquiz

11. januar 2024 | Tekst : Arild Klokkerhaug
Kan du spå hva som vil skje på Innherred i 2024? Den som treffer blink oftest i vår quiz, stikker av med heder, ære og velsmakende premie, samt at markedet kan åpne seg for rådgivere som har den beste krystallkula.
For tredje år tilbyr vi spørrekonkurransen "Årets Klarsynte". Dette er en quiz hvor ingen vet svarene enda; de vil tikke inn jevnt og trutt utover året og etter at svarfristen er over.

Ta quizzen for 2024 her: Årets Klarsynte Innherred 2024

Opplegget er enkelt: Gjennom en rekke spørsmål utfordrer vi alle ansatte i våre medlemsbedrifter til å spå fremtida. For eksempel spør vi blant annet om hva som skjer med strømprisen vår, om det blir besluttet om Nato´s landingshavn vil bli på Innherred, om hvordan Levanger Fotballklubb klarer seg i OBOS ligaen og om Ritek får landet kontrakten for å få produsere Leopard stridvogner til Norge.

Fasiten har vi først på nyåret 2025, og da kan vi kåre vinneren og dermed den mest klarsynte av oss alle. Du kan velge det kallenavnet du ønsker og ingen trenger å stå frem med fullt navn eller bedrift. 

Bli med på leken, da vel! Svarfirst: fredag 19. januar kl 23:59

Vinnerne av Årets Klarsynte Innherred 2023, med 11 rette av 17 spørsmål, ble Kjell Ivar Røe og Svein Terje Salater. Disse to var for øvrig hhv 52% optimist og 52% pessimist og fikk en flott dialektbag fullpakket av lokale mat og drikkeskatter.

Her er oppsummeringen og fasiten for Årets Klarsynte Innherred 2023
Her er resultatlisten, sjekk ditt eget resultat.