GV Reklame kjøper Sats & Trykk Verdal AS
I ei pressemelding fredag offentliggjøres det at GV Reklame kjøper Sats & Trykk AS. Foto: Fra Pressemelding

GV Reklame kjøper Sats & Trykk Verdal AS

19. april 2024 | Tekst : Pressemelding
I en bransje hvor det stadig legges ned, tar GV Reklame bokstavelig talt sats.
Fra 1. juni i år vil Sats & Trykk AS bli en del av GV Reklame. To ansatte fra Sats & Trykk AS flytter dermed fra Tangenvegen og inn i andre etasje til GV Reklame som ligger i Venusvegen. Etter oppkjøpet blir det totalt 20 ansatte i selskapet. Det skriver bedriftene i ei pressemelding, som gjengis i sin helhet her.

– Når kompetansen og deler av maskineriet til Sats & Trykk kommer i hus, kan GV Reklame tilby komplette leveranser – og vi kan levere dem raskt, sier daglig leder Ole Gunnar Vestvik.


– Har tro på trykk og papir
Selv om det stadig blir færre trykkerier, har Vestvik ikke mistet troen på bransjen.
– Det er ikke mange som satser innen trykk lenger, men jeg har trua på at papiret ikke vil komme bort. Og i markedsføring i dag må man ha ulike virkemidler for å få fram budskap. Mister vi papiret helt, mister vi et viktig element som jeg mener det fortsatt er bruk for, sier Vestvik.
Han har allerede gått til innkjøp av nye maskiner og utstyr som skal bli en del av trykkeriavdelingen i GV Reklame, og han gleder seg til å få kompetansen fra Sats & Trykk AS på plass.
– Vi har tidligere kjøpt trykkeritjenester av Sats & Trykk, så det blir fint å kunne tilby reklamemateriell og trykk som en totalleverandør framover, sier Vestvik.

– Viktig i Verdal og Levanger
Daglig leder i Sats & Trykk AS, Bjørnar Myhre, er fornøyd med oppkjøpet og forteller at det var han selv som kontaktet Ole Gunnar Vestvik i GV Reklame i fjor sommer. 
– Jeg er 65 år og nærmer meg pensjonsalder. Dermed luftet jeg tanken om et mulig oppkjøp, sier Myhre.
Han legger til at han i dag er glad for å kunne fortsette i GV Reklame.
– Jeg er imponert over det Ole har fått til, og i tillegg mener jeg det er viktig at det fortsatt finnes et trykkeri som har Verdal og Levanger som hovedmarked, understreker han.

Avslutter i jubileumåret
Sats & Trykk AS ble startet opp i 1999. I de siste 13 årene har Myhre vært eneaksjonær og i dag er det tre ansatte i bedriften.
– Vi har 25-årsjubileum i år, men velger å runde av firmaet med det. Nå gleder vi oss til nye tider i GV Reklame.