Møt våre nye styremedlemmer
Det nye styret ble enstemmig valgt under årsmøtet 20. mars. F.v: Daglig leder i Innherred Næringsforening, Ingrid Dahl Furunes, Svenn Robert Berg, Inga Granlund, Ingunn Figenschou Eggen, Ole Martin Krieg Aarstad, Joakim Nesset Sundal, Bjørnar Melby og Tobias Taube. Elin Sæteren var ikke til stede da gruppebildet ble tatt.

Møt våre nye styremedlemmer

19. mars 2024 | Tekst : Kjersti Fikse
Da årsmøtet for Innherred Næringsforening onsdag 20. mars banka gjennom valgkomiteen innstilling til nytt styre, ble fire næringslivsledereen del av det gode selskap.
 
Allerede sittende i styret, og ikke på valg i år, finner du Inga Granlund fra Kvernmo, som har vært styreleder det foregående året. Hun har også tatt på seg styreledervervet videre.  Elin Sæteren fra Normilk og Ingunn Figenschou Eggen fra Sparebank 1 SMN har også fast plass, i tillegg ble Svenn Robert Berg, som også har sittet flere år i styret, gjenvalgt som fast styremedlem.

Tre av fire nykommere er under 40 år, mens den fjerde er så vidt over. De er dermed alle unge i sammenhengen. Variert bakgrunn og kompetanse gir styrets sammensetning en verdifull bredde og kompetansespenn.

Vi har bedt de påtroppende om å besvare fire spørsmål om seg selv:
 1. Kan du gi en kort presentasjon av egen bakgrunn samt forankring i næringslivet her på Innherred?
 2. Har du tidligere styreerfaring? Evt fra hvor?
 3. Hvorfor ønsker du å være en del av styret i Innherred Næringsforening?
 4. Ett funfact om deg selv?
Ole Martin Krieg Aarstad, 27 år (Vuku Naturstein)
 1. Bakgrunn: Daglig leder i Vuku Naturstein AS – som jeg eier og driver sammen med min far Willy Aarstad. Oppvokst på Aarstadbakkan i Vuku. Bor i dag i Leklemsåsen med samboer Andrea Slørdahl og tvillingene våre Sophia og Olivia.
  Fagbrev som maskinfører, og er nå halvveis gjennom teknisk fagskole som fagskoleingeniør i anleggsteknikk.
 2. Styreerfaring: Ingen styreerfaring utenom i eget konsern «Aarstad Gruppen».
 3. Motivasjon: Jeg er engasjert i næringslivets utvikling på Innherred, og betrakter det å sitte i styret som en mulighet til å påvirke og erverve større innsikt i akkurat dette. Det er alltid gøy å få muligheten til å påvirke det man er opptatt av og engasjert i. Samtidig håper jeg dette gir mulighet for nye relasjoner, erfaringer og at jeg kanskje kan bidra med noen nye perspektiver i styrearbeidet som følge av den bagasjen jeg tar med meg inn.
 4. Funfact: Kjørte gravemaskin selv allerede da jeg var 9 år, og siden har jeg kjørt.

Tobias Taube, 44 år (Berg Eiendom)
 1. Bakgrunn: Bor på Nesset i Levanger med samboer og to barn. Jeg kommer opprinnelig fra Hannover i Tyskland, hvor jeg studerte til siviløkonom før jeg flytta til Norge med samboeren min i 2007. Har jobbet i Ernst&Young Levanger, Trønderbilene og Aker Solutions før jeg begynte hos Berg Eiendom Levanger i februar i år. Jeg trives godt i Trøndelag og Levanger.
 2. Styreerfaring: Trønderbilene AS (inkludert TB Verkstedsenter AS, Fosen Verkstedsenter AS, GB Transportservice AS, Vassnesset Eiendom AS. Jeg deltok også som økonomidirektør i alle styremøtene til Trønderbilene AS), Eiendomsselskapet Verdal 1309 AS i Aker-systemet, Frol IL og Levanger Badmintonklubb.
 3. Motivasjon: Jeg er Svært interessert i å utvikle næringslivet lokalt. Har valgt å bo i Innherred og ønsker at kommende generasjoner (inkl. mine barn) har mulighet å få seg jobb i privat næring lokalt. Har blitt kjent med masse trivelige folk i næringslivet, som har pågangsmot, får ting til å skje og som man kan stole på. Gjennom styrearbeid ønsker jeg å støtte gode prosjekt og hjelpe medlemmene å utvikle bedriftene sine.
  Etter min observasjon fra sidelinjen, har Næringsforeningen utviklet seg veldig positivt de siste årene og skapt en merverdi for medlemmene. Jeg ønsker å bidra til å sette medlemmenes behov i fokus og tilbyr dem ett nettverk og en arena til kompetanseoverføring/-utvikling.
  I min nye jobb i Berg Eiendom Levanger ser jeg at vi kan bidra til næringsdrivende med utleie, utvikling og salg av lokaler, eiendommer. Derfor ønsker jeg å utvide mitt nettverk og lære mer om det lokale næringslivet.
 4. Funfact: Etter studiet var planen å flytte fra Hannover til er varmere sted. Flyttet til Trøndelag.
Joakim Nesset Sundal, 35 år (Smart Media):
 1. Bakgrunn: Jeg har vært ansatt hos Smart Media siden 2020 og jobber i dag som byråleder og seniorrådgiver. Bakgrunnen min er bred erfaring fra reklamebransjen i Oslo, samt utdannelse fra Canada. Jeg brenner for å bygge sterke merkevarer og for å overføre strategiske tanker til tydelige og engasjerende konsepter.
 2. Styreerfaring: Ingen tidligere styreerfaring
 3. Motivasjon: Arbeidet næringsforeningen gjør høres både spennende og utfordrende ut. Min ambisjon er å bidra til å bygge Innherred som en attraktiv region fremover. Min fagkunnskap innenfor merkevarebygging, konseptutvikling og kommunikasjon vil kunne være verdiskapende for Innherred Næringsforening.
 4. Funfact: Snorkingen min er på høyde med «de beste» – målt til over 70 db.

Bjørnar Melby, 38 år (NOKR)
 1. Bakgrunn: Født og oppvokst på Verdal med en sterk forankring til byggebransjen. Startet karrieren som vedprodusent, skogsarbeider, avløser, juletreselger hos Br. Melby. Senere håndtlanger for Midt-Norsk Bor- og Betongsaging AS, videre som tømrer hos Byggmester Bjartnes AS, for siden å ta ingeniørutdanning og jobbe for Sweco Norge AS. Siden 2019 daglig leder for Norsk Konstruksjonsrådgivning AS. Kjenner mange lokalt og er en som jobber for felles suksess.
 2. Styreerfaring: Styreerfaring fra flere lag og foreninger, samt styremedlem i Norsk Konstruksjonsrådgivning AS og Vingrip Energy AS.
 3. Motivasjon: Mener jeg kan bidra med konstruktive refleksjoner rundt videre utvikling av det flotte entreprenørielle miljøet på Innherred.
 4. Funfact: Positiv og lettere offensiv innstilt

I tillegg består styret av:
leder Inga Granlund (Kvernmo)


Elin Sæteren (Normilk)


Ingunn Figenschou Eggen (Sparebank 1 SMN)


Svenn Robert Berg (Levanger arena/Levanger campingdrift)