Ny styreleder i Innherred Næringsforening
Daglig leder Ingrid Dahl Furunes med avtroppende styreleder Kari Hynne skjærpe og påtroppende styreleder Inga Granlund. Foto: INF

Ny styreleder i Innherred Næringsforening

29. mars 2023 | Tekst : Kjersti Fikse
Inga Granlund ble valgt som ny styreleder i Innherred Næringsforening.
 
Granlund er daglig leder ved Kvernmo AS i Verdal. Hun har tidligere sittet som varamedlem for næringsforeningen mens Kari Hynne Skjærpe har vært leder. Hynne Skjærpe ble styreleder da fusjonen mellom Verdal Næringsforum og Næringsforeningen i Levanger var et faktum. Frem til da var hun styreleder for Næringsforeningen i Levanger.

Tirsdagens årsmøte var det første etter fusjonen mellom de to næringsforeningene, og daglig leder Ingrid Dahl Furunes slår fast at farten har vært høy siden sammenslåingen.


Krevende prosess
- Det er ingen tvil om at det å fusjonere to organisasjoner til én er krevende på mange nivå. Vi har bygget ny nettside og profil og jobbet med å skape en ny, velfungerende næringsforening administrativt, parallelt med en konsekvent fremdrift i det daglige arbeidet og arrangement og aktiviteter. Det har ikke vært mange hvileskjær, for å si det sånn, sier hun med et smil. Og legger til at det er akkurat sånn de vil ha det.

Siden januar har foreningen holdt et høyt tempo, med en rekke frokostmøter, næringstreff, kurs og seminarer, og årshjulet for resten av 2023 ser ikke annerledes ut.

- Gleder meg
- Det har vært en glede å være styreleder for den nye næringsforeningen. Jeg er imponert over den farten de har klart å opprettholde samtidig med at fusjoneringsarbeidet på mange måter fortsetter inn i starten på den nye organisasjonen, sier avtroppende styreleder Kari Hynne Skjærpe.- Å ta over stafettpinnen på dette tidspunktet er kjempespennende. To solide organisasjoner har blitt slått sammen, og selv om Innherred Næringsforening fortsatt er i startgropa, er farten god og utgangspunktet veldig bra for et godt løp. Dette gleder jeg meg til, sier nyslått styreleder Inga Granlund.


Innherred Næringsforenings administrasjon består av tre personer; Daglig leder Ingrid Dahl Furunes, næringspolitisk leder, Arild Klokkerhaug og markeds- og kommunikasjonsleder Kjersti Fikse. I tillegg er en pilotstilling formelt lagt til næringsforeningen, men benyttes av tre medlemsbedrifter. Den stillingen er besatt av Victoria Storstad.