Nytt medlem: Levain the Bakery
Monica Sandnes styrer butikken når Levain the Bakery forsyner regionens innbyggere med de mest fantastiske bakverk og kaker. Alle foto: Levain the Bakery

Nytt medlem: Levain the Bakery

21. desember 2023
I juli gjenåpnet Levain the Bakery dørene. Verdaling Monica Sandnes er daglig leder, og sammen med baker Morten Andersen og konditor Josefin Wångenberg opplever hun et julerush av hungrige kunder.
Monica Sandes var også en del av det teamet som drev gamle Levain the Bakery, som gikk konkurs i fjor.

Da hun sto klar for åpning i juli, var lokalavisa Innherred innom og lagde reportasje. Da sa hun ta gjenkjennelsesfaktoren fra det gamle selskapet ville være stor, men at de likevel ikke ville være samme gamle.

I samme spor
– Nei, det blir ikke samme gamle. Men konseptet blir det samme, og vi skal jobbe oss ut fra det. Det er vi som har vært her før, og det er vi som er her nå. Vi vil ikke snu om «styggmye» på konsept, sa Sandnes til lokalavisa.


Det er både mulig å nyte fantastiske bakverk i hyggelige omgivelser i kafeen, og legge inn bestillinger av ulike størrelser. På Facebook kan man også lese at gjengen slett ikke er fremmed for å arrangere bakekurs for lærevillige innherredsbygg.

Estetikk og smak
Både på Facebook og Instagram bærer postene preg av kreativitet og skaperglede. Det bugner av bakverk av alle slag, i kombinasjon med noe interiør og fantastiske blomster.
I tillegg til gode smaker, er det ingen tvil om at estetikken står høyt for Levain the Bakery.

Blant annet tilbyr de såkalte weekendpakker, med både brød, godsaker og blomster.