Nytt medlem: Peters Salgscoaching
Ole Peters starter eget foretak med skreddersydd salgscoaching for bedrifter. Foto: Peters Slagscoaching

Nytt medlem: Peters Salgscoaching

22. desember 2023
Ole Peters har jobbet med salg på ett eller annet vis hele livet. Nå bygger han opp sin egen bedrift for å dele av erfaringene sine.
 
- Jeg blir aldri lei av å snakke om salg og kundebehandling, slår Peters fast. De siste årene har han gjort nettopp det gjennom lærergjerningen ved Salg, service og reiselivslinja ved Verdal videregående skole.

Permisjon for å trene
I 2022 tok Peters permisjon fra skolen for å drive med salgstrening og kundeinnsikt på de største kjøpesentrene og flyplassene i landet.

- Jeg storkoste meg med den jobben, og erfaringene jeg gjorde meg gjennom året, er mye av grunnen til at jeg starta Peters Salgscoaching, sier han.

Vil dele erfaringer
For å bli enda bedre rusta til å starte opp egen bedrift, deltok Peters på Proneo sitt oppstartskurs i høst. Dermed er grunnen ekstra trygg under beina på den nye reisen.

- Gjennom alle år i forskjellige jobber har jeg opparbeidet meg verdifull erfaring som jeg ønsker å dele med bedrifter på Innherred, og deretter resten av fylket, før jeg tar steget nasjonalt. Jeg ser at mange som i dag jobber med salg og kundebehandling mangler grunntrening og opplæring i hva det vil si å møte kundene sine, og ønsker å veilede bedrifter innenfor dette feltet.

Tre grunnpsinsipper
Konseptet for Peters Salgscoaching er skreddersøm av salgscoaching og opplæring for bedrifter.

- Jeg jobber ut fra tre grunntanker: én – gode kundeopplevelser gir økt lønnsomhet, to – begeistring er smittsomt, og tre – et team som jobber sammen mot et felles mål MED begeistring er vanskelig å slå, sier Peters med sedvanlig engasjement.  

Han understreker at mennesker som har satt seg klare måt, og har forankret disse, vet hva som kreves for å lykkes.

- Etter en runde med Peters Salgscoaching skal alt dette være ivaretatt, gliser selgeren.