NYTT MEDLEM: T-RØR
F.v.: Prosjektleder/medeier Bjørn Olav Løvli, Kontormedarbeider Siw Beathe Fossen og daglig leder Håvard Martin Noem. Foto: INF

NYTT MEDLEM: T-RØR

29. november 2022 | Tekst : Arild Klokkerhaug

T-Rør startet sin reise innen rørleggerbransjen 2. mai 2012 og kunne feire 10 års jubileum i år. Bedriften ligger strategisk til i håndverkerklyngen på Trekanten i Levanger og jobber med alt innen VVS, sanitær, varme og sprinkleranlegg.
 

Privatmarkedet står for stor del av oppdragsmengden, men blant kundene finner vi også Statsbygg, Alti Magneten og mange av de store entreprenører og eiendomsutviklere i regionen. Retningen går mot større og større bygg og bedriften jobber mye med rammeavtaler og serviceavtaler.

Manfoldig leder

1. september startet Håvard Martin Noem som ny daglig leder for bedriften, fra stillingen som arbeidsleder hos Leva-Fro. Før det var han 23 år i sportsbransjen, inludert 10 år som daglig leder og medeier i flere sportsbutikker, blant annet Floan Sport på Levanger.

Noem kom med andre ord ikke inn med tung rørleggererfaring. I stedet kan han vise til et sterkt kundefokus, engasjement og erfaring med å få folk til å trives og yte sitt beste.

- Det jeg er opptatt av nå, er å skape vekst og økt lønnsomhet. Vi jobber for øyeblikket med å etablere en avdeling på Steinkjer, sier Noem.

Økende kundemasse
I løpet av høsten 2023 planlegges en relokalisering av bedriften til nye lokaler på Reemyra på Skogn, og bedriften kan vise til en stadig økning i antallet bedriftskunder.

- ISO sertifisering er en nøkkel for å henge med og bedriften driver i henhold til ISO 9001 og er straks klar for sertifisering av ISO 9001 og 14001, sier daglig leder.
- Profesjonelle rutiner og systemer må være på plass for å være konkurransedyktig i markedet. Samtidig må sluttproduktet være av høyeste kvalitet og ha bedriften legger vekt på sine sunne verdier som avspeiler seg i hele organisasjonen, fortsetter han. 
 

Ifølge Noem har bedriften allerede 18 årsverk, hvorav 3 lærlinger. I tillegg ønsker de å være en tilrettelegger i kampen mot utenforskapet, og har derfor per tiden en person i arbeidstrening. 

- Vi jobber stadig for mer inkludering og ønsker å tilby arbeidspraksis og skape en plass for folk som står utenfor systemet, i samarbeid med NAV, sier Noem.