«Bo smart» er tema for årets boligdag i Verdal

14. februar 2020


Årets boligdag handler om de smarte løsningene for å bo og leve.
– Publikum kan forvente inspirasjon, gode foredrag og gavedryss med flotte premier fra utstillerne, sier Ingrid Dahl Furunes i Verdal næringsforum. Boligdagen i Verdal arrangeres for tredje gang og samler over tusen besøkende. Mer enn 30 utstillere vil være på plass for å inspirere og vise fram smarte løsninger, spennende produkter og aktuelle boligtrender.Utstillingsvindu for smarte løsninger
Ingrid Dahl Furunes, daglig leder i Verdal næringsforum, forteller at boligdagen i Verdal nå har tatt posisjonen som Innherreds største og eneste boligmesse.– Jeg er glad for at vi har fått til et så godt samarbeid med utstillere og næringsliv. Boligdagen er et glimrende utstillingsvindu for de smarte boligløsningene som bedriftene på Innherred har å tilby. Dagen skaper verdi både for publikum og for næringslivet, sier Furunes.Kjendisfaktor og gavedryssBoligdagen byr på en rekke aktiviteter for hele familien. Rune Haraldsen, kjent fra bl.a. «Oppussing på en dag» på TV Norge, kommer for å holde et inspirasjonsforedrag. Han vil også være tilgjengelig for å gi gode oppussingsråd til publikum. Mot slutten av dagen arrangeres et stort gavedryss, der publikum har anledning til å vinne en rekke premier fra utstillerne. I tillegg blir det hoppeslott for ungene og servering av mat og drikke fra lokale produsenter.Ivar-Andre Årstadvold-Pedersen, salgs- og markedsansvarlig i Sebo Boliger, er en av utstillerne som er klare for boligdagen. Han er begeistret for årets tema.– Å bo smart handler om alt fra å bygge smart til å leve smart. For oss i Sebo Boliger betyr det å tenke langsiktig. Når vi kjøper, regulerer og videreutvikler eiendommer, skaper vi nye hjem for våre kunder, hjem som skal være smarte i mange år framover, sier Årstadvold-Pedersen.Boligdagen i Verdal arrangeres på Verdal videregående skole lørdag 14. mars kl. 11-16. Verdal Næringsforum er arrangør i samarbeid med Sebo Boliger, Innherred, Eiendomsmegler 1 og Sparebank 1 SMN.Arbeidsgruppa som planlegger årets Boligdag i Verdal:

I sakkosekkene: Arnstein Langåssve (Scene Event), Marit Jørpeland (Sparebank1SMN), Tina Larsen (Mediehuset Innherred), Ragnhild Zeiner Petersen (Boligbyggelaget Midt).
Stående bak: Ingrid Dahl Furunes (Verdal Næringsforum). Ivar-Andre Årstadvold-Pedersen (Sebo Boliger) og Jannicke Løding (Jannicke Interiør).