Jul i Verdal

18. november 2020


 
Jul i Verdal - la dette bli jula for lokal handel og kos! Man står ofte sterkere sammen enn alene, men dette gjelder enda mer enn før i disse utfordrende tider. Der hvor det er like interesser bør vi slå sammen kreftene for å oppnå et større resultat i fellesskap. For å synliggjøre mulighetene som ligger i Verdal nå i førsjulstida og generelt som destinasjon for bo, leve og arbeid. 

Handelen i adventstiden viktigere mer enn noen gang
Koronapandemien truer den viktige juleomsetningen til både serverings-, handels- og kulturbransjen. Ved å tenke litt ekstra på hvor vi legger julehandelen i år, så bidrar vi til å investere i et levende lokalsamfunn, et bredere tilbud, en arbeidsplass til naboen, støtte til frivilligheten og generelt liv i sentrum! Som så mange ganger sagt før; dugnaden betyr ikke bare å sprite hendene. Den betyr også å benytte seg av aktørene som vi ønsker å beholde etter krisen! Det er mye å velge mellom og gjøre – også i Verdal. Vi i næringsforumet oppfordrer alle til å bruke det lokale, og jobber derfor gjennom Heimkjært og vår nye Facebook-side "Jul i Verdal", med å synliggjøre, markedsføre og trekke folk til aktivitetene og det som måtte skje! 

Hvor finner jeg denne oversikten over advent- og juletida i Verdal?I desember inviterer vi til julestemning og adventstid – fylt med juleglede i og rundt Verdal. ?? Vi kan ikke love hvit snø eller sparkføre, men vi kan by på en morsom julekalender, konkurranser, sjarmerende nisjebutikker, god julemat hos lokale restauranter, kulturaktiviteter m.m. Følg med på vår nye Facebook-side «Jul i Verdal» og Instagram-kontoen @heimkjaert - så får du med deg hva som skjer i tiden fremover ❤️ Og har du aktiviteter eller salgsevents du vil skal komme i denne oversikten? Legg inn "Jul i Verdal" som medarrangør (*dette er helt gratis!). Alle er velkomne her!Hva kan din bedrift gjøre? 

  • Del Facebook-siden "Jul i Verdal" og legg til siden som "medarrangør" på alle deres aktiviteter/events i desember på Facebook! Dette er kun til deres egen fordel for å komme på totaloversikten over det som skjer i jula i Verdal for innbyggerne/følgerne. Husk også å bruke #heimkjært for dere som er på Instagram. 


  • Skal dere ikke ha julebord i år? De lokale restaurantene tilbyr gavekort, og ikke minst - kanskje en take-away julelunsj hos dere? 


  • Julegaver til ansatte? Sjekk ut mulighetene til å handle lokalt først og fremst! Vi lanserte også nettopp den perfekte gaven til verdalingen - se #heimkjært-kalender 2021 - limited edition! 


  • Pynt litt ekstra med lys og dekor i deres lokaler og inngangsparti! Vi oppfordrer alle til å gjøre det koselig og stemningsfullt i førsjulstiden - både for deres egne ansatte, men også for innbyggere i Verdal som passerer utafor vinduet. 
Riktig god førjulstid! #juliVerdal #heimkjært #viervnf