Medlemsnytt 17. april 2020

17. april 2020


 HELIOS Auto inngår samarbeid med NDIs dekkjedeSamarbeidet omfatter 400 verksteder tilknyttet dekk-kjeden i Norge, Sverige og Danmark.For oss er avtalen kjempeviktig - også for vår planlagte satsing i Sverige, sier daglig leder Roger Sellæg.

Avtalen som Helios Auto nå har undertegnet med Super Dekk Service-kjeden går ut på at Helios Auto har utviklet programvare med tilpasninger til dekkbransjen.

- En helt ny modul for dekkbransjen er utviklet i tett samarbeid med NDI og Super Dekk Service, sier Sellæg. - Vår felles intensjon vil være at flest mulig medlemmer i Super Dekk Service-kjeden skal benytte Helios programmet i «Super Dekk Service-drakt». Det vil si at innlogging og skjermbilder samt formularer har Super Dekk Service-profil.

Super Dekk Service-kjeden har omkring 400 verksteder i Norge, Sverige og Danmark. Super Dekk Service-kjeden er en del av NDI. I underkant av 200 av Super Dekk Service-kjedens verksteder er i Norge, og det er her samarbeidet rulles ut først.  QPS har sikret 30 millioners kontrakt med SalmarKontrakten QPS nå har inngått med Salmar innebærer å prosjektere og bygge sjøvannssystemene til oppdrettsgigantens nye fabrikk på Senja. Det vil si å bygge et system der sjøvann tas opp på 50 meters dyp, renses, går inn og brukes i fabrikken, før det slippes ut på dypet igjen.

– Vi er veldig stolte. Dette er den største kontrakten vi har landet, sier daglig leder Arvid Engløkk i QPS, til Trønder-Avisa.

Les mer om saken her Midlertidig salgsbevilling for skjenkestederFlere av våre medlemsbedrifter i serveringsbransjen har ytret bekymring for varelagrene sine i forbindelse med stengte lokaler. VNF spilte inn forslag til Verdal kommune om det var mulig å se på en løsning for å innvilge midlertidig salgsbevilling og det er nå vedtatt. Se mer informasjon for retningslinjene og søknadsskjema for de som måtte ønske denne muligheten på kommunens nettsider Hvordan kan jeg komme i kontakt med NAV Verdal? Selv om vi nå er inne i nye, skiftende og usikre tider hvor oppgaver må løses på litt andre måter enn før – så er samfunnsoppdraget til NAV fortsatt å få flere i arbeid og aktivitet. De tilbyr bistand mtp. informasjon og veiledning om NAV sine ordninger, formidling/rekruttering og arbeidstrening m.m. Publikumsmottaket ved NAV Verdal er midlertidig stengt som et forebyggende tiltak mot spredning av Koronasmitte. Møter og samtaler fremover foregår på telefon, skype og dialog via DittNAV på nav.no.Har du akutt behov for økonomisk bistand kan du i  tidsrommet kl. 1000-1400 mandag-fredag ta kontakt på NAV Verdal sin vakttelefon på 41397919.Øvrige henvendelser til NAV Verdal i tidsrommet kl. 10.00 – 14.00 mandag -fredag kan rettes til tlf. 41350827.NAV Kontaktsenter https://www.nav.no/person/kontakt-oss/ er åpent mandag- fredag kl. 09.00 – 15.00. Tlf. 55 55 33 33.Som en hjelp for å få avklart hva NAV kan hjelpe deg med , se https://www.nav.no/no/person/hva-er-din-situasjonOm du ser etter annen/ny jobb, er det svært viktig at du fyller ut din cv. Se https://arbeidsplassen.nav.no/ for å få oversikt over ledige jobber.Er du arbeidsgiver kan du søke etter  kandidater ved å etablere bedriftsprofil på https://arbeidsplassen.nav.no/ Her kan du også legge ut stillingsannonser. Alle tjenester knyttet til arbeidsplassen.no er gratis for både bedrifter og privatpersoner.Kontaktpersoner hos NAV Verdal:

Ta gjerne kontakt vedrørende spørsmål dere måtte ha og/eller bistand.  Bak kulissene i VNF

Verdal Næringsforum har flyttet! I forbindelse med oppussingen av VIPsenteret så har vi fått oss nye lokaler! Resultatet er så bra og vi har nå fått et flott nytt hjem for Verdal Næringsforum. Vi gleder oss til å ta i mot dere og ta en kopp kaffe her når tiden tilsier det igjen.Amanda Sotberg, vår markeds- og kommunikasjonsleder, er back in business og endelig på plass etter foreldrepermisjonen! Det er god stemning og en glede å ønske henne velkommen tilbake!Medlemsavgiften for inneværende år vil faktureres i disse tider, og vi vil informere om at vi er åpne for ulike betalingsløsninger om din virksomhet er utsatt og har det ekstra krevende i disse tider. Nyttige lenker

  • Ledige stillinger hos våre medlemsbedrifter, se nederst denne side. 


  • Vi oppdaterer listen for nyttige lenker mtp. korona-krisen. En oversikt over disse kan du finne HER.
Nye medlemmer

Velkommen med på laget!Kommende aktiviteter: 21. APRIL: WEBINAR: Støttemidler i koronaens tid(Gratis - arrangør NiT) 24. APRIL:WEBINAR: Lojal kontraktsoppfølging og direkteanskaffelser(Gratis - arrangør: Arntzen de Besche) ---------------Vi håper det går bra med alle, enten om det er på hjemmekontoret eller på de ordinære lokalene, og ønsker fortsatt lykke til til alle de som jobber beinhardt for å tilpasse sine forretningsmodeller etter de nye behovene som stadig er i endring hos forbrukerne i disse tider.I løpet av dagen vil det sendes ut en undersøkelse som er utarbeidet i samarbeid mellom Næringsforeningen i Levanger, Verdal Næringsforum, Inderøy Utvikling og Steinkjer Næringsforum. Vi ønsker å kartlegge status hos dere, behov dere har og hvordan vi kan bistå på best mulig måte. Håper at alle tar seg tiden til å svare på denne undersøkelsen, da funnene er viktige for arbeidet videre. Vi snakkes - og husk; støtt det lokale og bruk de når dere kanTakk for at dere er medlemmer og tilliten mange har vist oss den siste tiden. Har du en nyhet eller en aktuell sak for neste medlemsnytt? Gjerne send oss :-) Med vennlig hilsen oss i Verdal Næringsforum

   Ledige stillinger hos våre medlemsbedrifter: