Takk for hjelpa! Det var «Vi i lag» som holdt byen åpen i sommer

Takk for hjelpa! Det var «Vi i lag» som holdt byen åpen i sommer

01. september 2021
Vi i Næringsforeninga vil gjerne få takket både medlemmer, kommunen og eksterne bidragsytere for at Levanger Lokalmat og Museumsrunden kunne holde åpent i sommer.
Og for en sommer det ble!

I samarbeid med Sparebank1 SMN kunne vi gi sommerjobber til fem teaterglade ungdommer. Disse sto både på Museumsrunden på Emilies hus og Hveding Auto, som teaterformidlere av trehusbyhistorie.

Bymuseet i Levanger og Levanger kommune med byantikvaren gjorde lån av lokalene mulig, og bidro med sin gode lokalkunnskap. Et samarbeid vi i næringsforeninga har satt stor pris på og håper å kunne videreføre også til neste år.

BUA, Dagsverket, Innherred Entrepenør, Mesterrør, Rune Elnan ved Famille, Arild Sand i Leiv Sand Transport, Tensio, Malermester Bjørås, Leif Skjelbred og Elman har alle bidratt til alt fra nytt kjøkken på Dampskipsbrygga til materialer og møbler til lokalmatbua og utleie av leker.

I samarbeid med reiselivsnæringa, Reklamebyrået Talkto og lokalmatprodusentene fikk vi laget tur-kort og morsomme kart som ble distribuert over hele Innherred. 

Vi fikk til et kort med lokalmattur rundt Levanger og et eget kort for Åsen/Ekne/Ronglan med morsomme stopp.

For sentrum fikk vi på plass ei digital byvandring på www.opplevlevanger.no. For de som kom til byen «utenom åpningstid».

Aasen Sparebank sponset print, Vandsvik og Nøst Båtservice hjalp til med spons for Ytterøy-kart.

Med hjelp av kommunen og Talk to fikk vi styrket www.opplevlevanger.no med både egen Levanger video av Christian Thrustrup, digital tur for Levanger og mye mer.

Hadde det ikke vært for denne hjelpa hadde ikke Næringsforeninga greid alt dette.