Nytt medlem: TESS
Lasse Kristensen er nyslått distriktsleder for TESS, med ansvar for avdelingene på Verdal, Steinkjer og Namsos. Foto: VNF

Nytt medlem: TESS

21. mars 2022 | Tekst : Kjersti Fikse
Det er hit du kommer når du har trøbbel med slangen din.
Det ble raskt klart da Verdal Næringsforum stakk innom lokalene til vårt nyeste medlem TESS denne uka.
Bak i lokalene står Torstein Vollan konsentrert over både verktøy og slange.- Vi reparerer de fleste ødelagte slanger, forklarer distriktsleder Lasse Kristensen og peker mot Vollan sitt arbeid.
- Vi har utrolig dyktige folk her, og kan det ikke repareres, kan vi presse helt nye, sier han.

Nytt, reparert og kopiert
Og en liten titt innom Facebook-veggen deres viser at TESS gjerne kopierer slanger som kunden har behov for. Eller de kan, som de skriver i et innlegg, kopiere gamle, rustete byggverk av ventiler og overganger.

Kristensen selv har ikke sittet bak lederpulten i Verdal lenger enn noen få uker. Dialekten avslører raskt at han kommer fra sørøstlige deler av landet, hvor han har jobbet i et produksjonsfirma tidligere. I august flyttet han og samboeren til Verdal, og for tre uker siden tok han over lederjobben for TESS Verdal, Steinkjer og Namsos.

Med det tar han over en bedrift som har hatt god vekst de siste åra.

Bedrift i vekst
- TESS er en spennende bedrift som server mange sektorer og bransjer, og også en god del privatkunder. I tillegg til å være ledende på slanger og tilbehør, driver vi også med produkter, service og tjenester til sveis, verktøy, personlig vern, oljevernberedskap, miljøsikring og rekvisita, forklarer han mens han viser vi gjennom et lokale stappfullt av alt han beskriver.


Nå har han i tillegg latt seg begeistre av området han har blitt en del av.

- Jeg visste jo at Verdal har mye industri, men bare det å kjøre rundt på området her, viser hvor utrolig mye som skjer her. Det skal bli spennende å være en del av industrien og nettverket her, uttaler Verdal Næringsforums nyeste medlem.